Menamai legitimus Viktoras Janukovyčius

Daugelis jau spėjo primiršti, dėl ko protestavo žmonės Maidane. Dabar gi Rusijos valdžia – Vladimiras Putinas ir jo veikėjai slepia pas save Viktorą Janukovyčių bei kitus buvusius veikėjus, atsakingus už žmonių žudynes Maidane, visiškai neadekvačius susidorojimus su protestuotojais, žmonių grobimus, tikslingai organizuotas žmogžudystes ir taip toliau.

Tiačivo regionalų ofise atrasti rinkimų komisijų antspaudai

Tiačivo regionalų ofise atrasti rinkimų komisijų antspaudai

Esminė priežastis protestams buvo akivaizdus neteisingumo jausmas – visi suprato, kad ir rinkimai buvo falsifikuojami, ir korupcija valdžios įstaigose buvo neįtikėtinai didelė. Ir Janukovyčiaus auksinis batonas, ir jo vila, prigrūsta prisigrobto turto visiems viską parodė. Tačiau daugiausiai parodė kai kurie kiti faktai – kaip kad šie visų rinkimų komisijų antspaudai, vasario pabaigoje surasti vienoje iš Regionų partijos būstinių.

Rinkimų falsifikacijoms naudoto antspaudo pavyzdys

Rinkimų falsifikacijoms naudoto antspaudo pavyzdys

Dabar tie Regionų partijos veikėjai bando kelti galvas Donecke, palaikydami Rusijos diversantų ir kolaborantų veiklą. Tuo tarpu Vladimiras Putinas aiškina, esą Viktoras Janukovyčius esąs teisėtas Ukrainos prezidentas.

Išties jis niekada nebuvo teisėtai išrinktas prezidentas. Jis buvo nelegaliai į valdžią atėjęs sukčius, surengęs rinkimų falsifikaciją. Sukčius, kuris parsidavė Rusijai, dabar užpuolusiai Ukrainą. Vagis ir žmogžudys, dabar norintis sukelti Ukrainoje pilietinį karą.

2 thoughts on Menamai legitimus Viktoras Janukovyčius

  1. Šitame fakto konstatavime pasigedau procedūros užtikrinimo, bei labai stipriai šito fakto nevertinčiau. Nes juos labai lengva sufabrikuoti. Ypač Ukrainoje.
    Įsivaizduokite atliktų kratą pas jus bute, kai jūs esate išvykę ir pasakytų radom apygardų antspaudus. Kaip jūs gintumėtės? Ką be pasakytumėt jau visi sakytų „Taip, taip žinom, visi taip sako“.
    Taip pat nenoriu pasakyti, kad šis faktas negali būti tikras.

  2. Žinant Rytų Europietišką mentalitetą, tokie falsifikavimai yra daugiau, negu tikėtini. Užtenka prisiminti, kas Lietuvoje vyko per paskutiniuosius rinkimus (kalinių balsai, autobusais vežami surinkti bambaliniai, balsuotojams siūlomi pinigai ir alkoholis, milžiniškos rinkiminės kampanijos, oficialiai kainavusios itin mažai, ir t.t.). O Ukraina yra dar toliau laukiniuose Rytuose.

Comments are closed